Viktig information med anledning av COVID-19

Samtliga restauranger inom Svenska Brasserier-koncernen, inklusive Taverna Brillo och Tavernina, följer svenska myndigheters rekommendationer och riktlinjer. Restaurangen har öppet och vi anpassar löpande vår verksamhet utifrån de direktiv som ges.

Vår personals och våra gästers hälsa är alltid av högsta prioritet. Under rådande omständigheter upprätthåller och förstärker vi våra redan högt ställda krav på hygien och hälsa. Vi har utökat antalet gånger som våra lokaler städas och rengör alla ytor i restaurangen så ofta som möjligt. Vi tillhandahåller även handdesinfektionsmedel till våra gäster i syfte att minska risken för smittspridning.

Vi säkerställer att gäster placeras så att det finns gott om utrymme mellan varje sällskap och följer Folkhälsomyndighetens föreskrift om att endast bordsservering på restauranger är tillåtet, vilket innebär att vi enbart välkomnar sittande gäster i våra matsalar och barer.

Alla som arbetar på restaurangen är givetvis helt friska och vi ber alla som har symtom på sjukdom eller förkylning att inte besöka oss – för allas trygghet.